Tave kosi ( 4 persona )*4 copa mishi*4 veze*600-700 gr kos*5-7 lug miell*2-3 garuzhde leng mishi*kripe*piper 1. Perzini te gjitha bashke dhe hidhini ne tepsin e lyer me gjalp.2.Siper veni copat e mishit te ziera me perpara dhe futeni ne furre.3.Piqeni derisa te marri nje ngjyre te kuqrremte nga...